Klaas van Eijkeren is sinds 2006 actief als communicatieadviseur en mediamaker. Als regisseur bewaakt hij de visie en stuurt andere professionals aan om deze te verwezenlijken. Communicatief sterk en nooit verlegen om creatieve input voor welke content dan ook. Met meerdere multimedia projecten op zijn naam is hij als een vis in het water tussen verschillende stakeholders. Klaas werkte 12 jaar in het middelbaar onderwijs en het MBO. Daarnaast ontwikkelde hij lesmateriaal voor uitgeverij Malmberg.

Tim Tubée biedt normale oplossingen voor bijzondere zaken, en bijzondere oplossingen voor normale zaken. In deze digitale tijd veronachtzamen we vaak het tastbare, terwijl daar een grote belevingswaarde in zit. Of het nu een display voor een tentoonstelling is, of een vliegtuig uit de Eerste Wereldoorlog, niks is hem te gek. Tim werkte 10 jaar in het middelbaar onderwijs, onder meer met kwetsbare groepen en uitvallers. Tim is winnaar van de titel ‘Best Production Designer 2019’ op het Nieuwe Filmers festival.

 

Alex ter Beek verdiende zijn sporen eerst in de muziek bij onder andere PIAS. Later switchte hij naar de distributie van films en documentaires. Zijn jarenlange achtergrond in de entertainment is onmisbaar bij het genereren van publiciteit en het vergroten van publieksbereik.